Nende kangelased

Lennart Beat 18. mai 2007, 00:00

Kassatulu järgi sarja ja aasta edukaim film USAs on mul veel nägemata, kuid eelmised kaks olid suurepärased.

Laulud küll meeles pole, aga ka uue seikluse saatelood toimivad iseseisva ning asjatundlikult koostatud alt-rock-kogumikuna. Kuna superkangelase staatusega kaasneb paratamatult keeruline armulugu, on heliriba paranoiliselt romantiline (Snow Patrol jälle ületamatu). Noore kaardiväe tegijad on albumi sihtgruppi õnnistanud varem avaldamata paladega ja kui need kullafondi tasemel polegi (The Killers), on nad õiges kontekstis (The Flaming Lips). Mõned (Rogue Wave, Coconut Records) võiksid kaunistada Tarantino plaate ning esimese otsa jõudemm (Wolfmother,Yeah Yeah Yeahs) oleks volüümi lisamise mõttes lõpuossa sobinud, aga iluvigadega saab arvuti abil ise ja täiesti legaalselt hakkama. Hea stardikoht neile, kes kaasaegse roki tänase seisuga tutvuda tahavad.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:47
    Otsi:

    Ava täpsem otsing