New Jersey - Nashville

Lennart Beat 22. juuni 2007, 00:00

Töökad staadionitäitjad kogesid möödunud aastal, et eelmise albumi viimase singli "Who Says You Can't Go Home" kantriversioon Jennifer Nettlesiga osutus edukamaks kui rokkvariant. Ehk on CD mõeldud kummardusena veel vallutamata publikule. Kuulaja peaks selle vastu võtma sama heatahtliku muigega kui see vist salvestati.

Nashville'i sound'ile vaatamata pole Bon Jovi muutunud. Kuni nad rõõmsat tuju ning meeldejäävaid refrääne genereerivad, on nende olemasolu ju põhjendatud. Irooniata.

"Lost Highway'ga" võiks Ameerikas jaanipäeva mööda saata. Täna esitletakse USA MTVs "Unpluggedi" esimest värsket saadet ja pühapäeval esinevad nad Londonis. Miljonite meelelahutajatena neil palju võrdseid pole ja kui nad seni oma karjääri pöördumatult valede otsustega rikkuda suutnud pole, siis nii las jääbki.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:47
    Otsi:

    Ava täpsem otsing