Aastane kasv 13%

ÄP 03. oktoober 2007, 00:00

Kiireim juurdekasv oli augustis endiselt tööstuskaupade kauplustel (15%), kuid eelmiste kuudega võrreldes kasvutempo aeglustus. Toidukaupade kauplustes kasvas müük eelmise aasta augustiga võrreldes 12%. Suure osatähtsuse tõttu andsid toidukaupade kauplused ligi 50% jaekaubandusettevõtete müügi juurdekasvust.

Tekstiiltoodete, rõivaste ja jalatsite kauplustes jätkus positiivne trend — müük kasvas aastaga 31%. Endiselt oli suur nõudlus ka muudes spetsialiseeritud kauplustes (müügi kasv 25%). Hästi läks ka majatarvete, kodumasinate, rauakaupade ja ehitusmaterjalide kauplustel, kus müük kasvas eelmise aasta sama perioodiga võrreldes 15%.

2007. aasta juuliga võrreldes jäi jaekaubandusettevõtete kaupade jaemüük samale tasemele.

Jaekaubandusettevõtete käive oli augustis 5,6 miljardit krooni, millest kaupade jaemüük andis ligi 85%. Eelmise aasta augustiga võrreldes suurenes käive jooksevhindades 16%, eelmise kuuga võrreldes jäi see aga samale tasemele.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 17:04
    Otsi:

    Ava täpsem otsing