Hansapanga uue kodu päeva külastas 1500 inimest

ÄP 09. oktoober 2007, 00:00

"Ehkki täpseid andmeid seekordse uue kodu päeva külastatavuse kohta ja tagasisidet klientidelt-partneritelt alles kogume, võime olemasoleva info põhjal öelda, et jäime üritusega üldiselt rahule," ütles Pajuri.

Esmakordselt tutvustas pank nii suurt hulka erinevaid kinnisvaraobjekte.

Pajuri ei soovinud öelda, kui palju üritus pangale maksma läks. "Ürituse maksumuse osas jääme vastuse võlgu, kuna selle korralduses ja kommunikatsioonis osales lisaks Hansapangale suur hulk partnereid ning nii on üht konkreetset numbrit raske välja tuua," rääkis ta.

Panga esialgsed kokkuvõtted näitavad, et päeva jooksul külastas kinnisvaraobjekte ca 1500 inimest. "Sõltuvalt konkreetsest arendusest oli külastatavus väga erinev: alates paarist külastajast kuni 40-50 kliendini," rääkis Pajuri.

Hansapank plaanib Pajuri sõnul uue kodu päeva korraldada ka edaspidi, järgmine üritus toimub kevadel. "Seda, milline on järgmise ürituse vorm, on veel vara öelda," lisas ta.

Kuigi Hansapank organiseeris bussituurid Tallinna kesklinna, Põhja-Tallinna, Kristiine-Mustamäe, Õismäe-Kakumäe, Pirita-Viimsi ja Lasnamäe-Peetriküla marsruudil, eelistas enamik inimesi oma transporti.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing