Panga põhjalaskjale valuraha?

ÄP 16. oktoober 2007, 00:00

Kas pole nahaalsus pärast pätitegemist ja selle tõttu vanglas karistust kandmist hakata riigilt nõudma valuraha vanglas istumise eest? Äripäeva arvates on, kuid mitte ekspankur Andres Bergmanni meelest - mees kaebas vangisistumise pärast Eesti riigi Euroopa Inimõiguste Kohtusse. Viimane on soovitanud riigil mehele, kes ajas oma ja klientide tasku sassi, maksta rahalist kompensatsiooni. Kohus kaugel, aga Bergmann, näh, ei mõista oma tegu.

Teine asi on, kas selliseid sulisid koos mõrtsukatega samas vangimajas peab hoidma. Kuni aga kord Eestis selline on, tuleks Bergmannil leppida enda valitud saatusega.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 17:06
    Otsi:

    Ava täpsem otsing