Kadrin Karner • 3. jaanuar 2008 • 1 min
Jaga lugu:

Ministeerium müüb ahvatlevaid kinnistuid

Põllumajandusministeerium müüb enampakkumise korras endale kuuluvat praegust Maalehe maja Toompuiestee 16, Piimaliidule üürile antud J. Vilmsi tänav 53a kinnistut ja Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja hoonet J. Vilmsi 53g, et saadud tulu investeerida teadusasutuste arengusse.

Ministeeriumi teatel pandi kinnistud müüki, kuna need ei olnud enam ministeeriumile vajalikud. Samuti kinnitati, et praegused üürilepingud jäävad kehtima ja need lähevad uutele omanikele üheskoos kinnistuga.

Toompuiestee 16 alghind on põllumajandusministeeriumi tellitud eksperthinnangu alusel 22 miljonit krooni. J. Vilmsi 53a kinnistu alghind kirjalikul enampakkumisel on 11,9 miljonit krooni ja J. Vilmsi 53g alghind on 13,9 miljonit krooni.

Ministeerium keeldus avaldamast, kui palju müüdavate kinnistute eest kokku võiks saada.

Veel lisas põllumajandusministeerium, et enampakkumine kuulutati alles hiljuti välja ja see lõpeb 7. veebruaril kell 11. Infot, kui palju on juba kinnistute vastu huvi tuntud, ei avalikustatud.

Novembris pani Tallinna elamumajandusamet enampakkumisel müüki kolm magusat kinnistut, mille müümisest plaanitakse teenida vähemalt 130 miljonit krooni. Eilses Postimehes ilmunud kuulutuse järgi müüb Tallinn endiselt samu kinnistuid avalikul kirjalikul enampakkumisel.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt