ÄP fototoimetus • 27. jaanuar 2008
Jaga lugu:

Koolitus

sihtgrupp: finantsjuhid ja raamatupidajadsisu: käibemaksukohustuslasena registreerimine, kaubatehingute maksustamine, imporditavalt kaubalt käibemaksu tasumine käibedeklaratsiooni alusel alates 01.01.2008, muudatus käibedeklaratsioonil, teenuste maksustamine põhivaraga seotud käibemaksuarvestus, käibemaksu arvutamine ja sisendkäibemaksu mahaarvamine.lektor: Kaia Loob, maksu- ja tolliameti kaudsete maksude talituse juhatajaaeg: 29.01koht: Tallinn, hotell Euroopa, Paadi 5hind: 1590 + kmkorraldaja: Addenda

sihtgrupp: FIEdteemad: 2007. a tuludeklaratsiooni täitmine, maksude arvutamine, ettevõtluse tulusus uue ja vana maksustamise tingimustes, FIE ettevõtte vara ja sellega seotud kohustused, FIE ja äriühingu juhatuse liikme vastutus võlgade eest, käibemaksukohustuslasele rahapesu tõkestamise seadusest, olulisemat raamatupidamise algdokumentidestlektor: Olavi Kärsnaaeg: 29.01koht: Sütiste 21 Tallinnhind: 1770 krkorraldaja: Juunika Koolitus OÜ

Autor: ÄP

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas