Koolitus

ÄP 28. jaanuar 2008, 00:00

 • sihtgrupp: finantsjuhid ja raamatupidajad
 • sisu: käibemaksukohustuslasena registreerimine, kaubatehingute maksustamine, imporditavalt kaubalt käibemaksu tasumine käibedeklaratsiooni alusel alates 01.01.2008, muudatus käibedeklaratsioonil, teenuste maksustamine põhivaraga seotud käibemaksuarvestus, käibemaksu arvutamine ja sisendkäibemaksu mahaarvamine.
 • lektor: Kaia Loob, maksu- ja tolliameti kaudsete maksude talituse juhataja
 • aeg: 29.01
 • koht: Tallinn, hotell Euroopa, Paadi 5
 • hind: 1590 + km
 • korraldaja: Addenda
 • sihtgrupp: FIEd
 • teemad: 2007. a tuludeklaratsiooni täitmine, maksude arvutamine, ettevõtluse tulusus uue ja vana maksustamise tingimustes, FIE ettevõtte vara ja sellega seotud kohustused, FIE ja äriühingu juhatuse liikme vastutus võlgade eest, käibemaksukohustuslasele rahapesu tõkestamise seadusest, olulisemat raamatupidamise algdokumentidest
 • lektor: Olavi Kärsna
 • aeg: 29.01
 • koht: Sütiste 21 Tallinn
 • hind: 1770 kr
 • korraldaja: Juunika Koolitus OÜ

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing