Koolitus

ÄP 28. jaanuar 2008, 00:00

 • sihtgrupp: finantsjuhid ja raamatupidajad
 • sisu: käibemaksukohustuslasena registreerimine, kaubatehingute maksustamine, imporditavalt kaubalt käibemaksu tasumine käibedeklaratsiooni alusel alates 01.01.2008, muudatus käibedeklaratsioonil, teenuste maksustamine põhivaraga seotud käibemaksuarvestus, käibemaksu arvutamine ja sisendkäibemaksu mahaarvamine.
 • lektor: Kaia Loob, maksu- ja tolliameti kaudsete maksude talituse juhataja
 • aeg: 29.01
 • koht: Tallinn, hotell Euroopa, Paadi 5
 • hind: 1590 + km
 • korraldaja: Addenda
 • sihtgrupp: FIEd
 • teemad: 2007. a tuludeklaratsiooni täitmine, maksude arvutamine, ettevõtluse tulusus uue ja vana maksustamise tingimustes, FIE ettevõtte vara ja sellega seotud kohustused, FIE ja äriühingu juhatuse liikme vastutus võlgade eest, käibemaksukohustuslasele rahapesu tõkestamise seadusest, olulisemat raamatupidamise algdokumentidest
 • lektor: Olavi Kärsna
 • aeg: 29.01
 • koht: Sütiste 21 Tallinn
 • hind: 1770 kr
 • korraldaja: Juunika Koolitus OÜ

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

  Vaata kogu kava
  Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
  06. December 2011, 19:34
  Otsi:

  Ava täpsem otsing