Koolidesse luurele

Signe Sillasoo 08. veebruar 2008, 00:00

Järgmisel nädalal alustab lahtiste uste nädalaga Audentese Ülikool, riburada pidi järgnevad õppimisvõimalusi tutvustavad üritused ka teistes kõrgkoolides.

"Rahvusvahelise ülikooli Audentes avatud uste ehk sõbranädal toimub tänavu 11.-15. veebruaril. Sel ajavahemikul on noortel võimalus osaleda avatud loengutes ning käia infotundides," selgitas kooli kommunikatsioonijuht Tuuli Härson. Sarnast programmi pakuvad ka teised kõrgkoolid.

Uuendusena läheb Audentese Ülikool sel aastal üle ka lävendipõhisele vastuvõtule. Tartu Ülikooli pressiesindaja Anneli Maaringu selgitusel pikendavad nemad aga näiteks nii bakalaureuseõppe sisseastumiseksamitele registreerumise kui ka avalduste esitamise tähtaegu.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 17:20
    Otsi:

    Ava täpsem otsing