Sihikindlus aitab unistusi täita

ÄP 19. veebruar 2008, 00:00

Fotoluks on lõpuks sada protsenti Assar Jõepera käes. Perefirmadel on sageli ka keerulistel aegadel raske kaasata oma ettevõttesse finantsinvestorit. 2004. aasta lõpus oli fototurul keeruline aeg ning omanikud soovisid Fotoluksi maha müüa. Assar Jõepera otsustas otsida kaasinvestori ja sel viisil firmat edasi arendada. 2005. aasta märtsist töötaski firma Assar Jõepera ja finantsinvestori (50:50) käe all. Otsus tasus end ära peaaegu kohe. Käive hakkas kiiresti kosuma ja nüüd, kolme aastat hiljem, sai Assar Jõepera oma unistuse täita. Palju õnne!

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 17:21

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing