ÄP fototoimetus • 13. märts 2008 • 1 min
Jaga lugu:

Lõviosa Sangari tulust andis tütarfirma müük

ASi Sangar 2007. aasta auditeerimata konsolideerimata realiseerimise netokäive oli 75,8 miljonit krooni ning kasum majandustegevusest 6,9 miljonit krooni. Kasum sisaldab finantstulu tütarettevõtte müügist. Tütarettevõtte Valga Vabrik aktsiad müüdi detsembris Soome firmale M.A.S.I Company Oy.

Sangari 2006. aasta käive ulatus 88,6 miljoni kroonini ja kasum majandustegevusest oli 1,2 miljonit krooni.

"Sangari käive on vähenenud võrreldes 2006. aasta tulemusega allhanke osatähtsuse vähenemise tõttu. Oma kaubamärgiga toodete müügikäive on kasvanud 33 protsendini käibes, eelmisel aastal oli see 25 protsenti," ütles ettevõtte juhatuse liige ja finantsdirektor Maia Palsi.

Ettevõtte investeeringute summa oli möödunud aastal 3,1 miljonit krooni.

Selleks aastaks prognoosib ettevõte 86,2 miljoni kroonist käivet ja 2,1 miljoni kroonist kasumit.

Autor: ÄP

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt