Kadri Jakobson • 1. aprill 2008 • 2 min
Jaga lugu:

Kelle aprillinali oli parim?

1. aprilli puhul saatsid ministeeriumid, linnavalitsused, firmad ja ühingud üksteist aprillinaljadega üle trumbates välja sadu pressiteateid. Peab tõdema, et naeru lagistama just avaldused ei pannud, kuid mõnusalt muigele ajas mõni nali küll.õ

Sotsiaal- ning majandus-ja kommunikatsiooniminister allkirjastasid lepingu, mis näeb ette suplushooaja kestvuse Eestis 15. aprillist 15. septembrini. Supelrandadesse paigaldatakse soojustorustikud.Audru karusloomakasvanduse sulgemise tõttu koduta jäänud 300kilone hüljes leidis ajutise kodu Paide Sookure lasteaia äsja renoveeritud basseinis. Paide linnavalitsus.Tartu Ülikooli ja Eesti Maaülikooli rektorid kirjutasid alla ostu-müügilepingule, millega Rocki korvpallimeeskond antakse üle maaülikoolile.Rakvere linn otsustas täiendada tarvaskulptuuri, mille otsa pannakse istuma linnapea peata kuju. "Hetkel võimuloleva linnapea pea varustatakse vindiga ning keeratakse keha külge. Linnapea vahetumisel asendatakse pea uuega," teatas linn.LHV alustas kauplemist ka vabas õhus. Lisaks varasemale kauplemiskeskkonnale internetis annab LHVAir nüüd võimaluse kaubelda Keskturul, Lõunaturul ja Balti jaama turul.1. aprillil alustas Võru-Praha rongiliin. Aprillis on piletid 50% odavamad ja pileti hind sisaldab ka kohtumist Praha liberaaldemokraatidega. Võru linnavalitsus.Raepress teatas, et linn kavatseb Tallinna munitsipaalpolitsei peadirektoriks nimetada Anu Saagimi. "Töövestluse katsete käigus saadeti Saagim lumetuisus pealinna liiklust reguleerima ja ta tuli sellega väga hästi toime," teatas Raepress.Postimehe andmetel sai Saagim aga Postimehe peatoimetajaks.Kultuuriministeerium alustab mais kolimist Tartusse, kus hakkab rentima ruume linna elegantseimas kõrghoones Tigutornis.Eesti Post tahab alustada esimese sail-in kirjakasti paigaldamist. Edaspidi saavad inimesed laevalt lahkumata kirju postitada. Ettevõttel on kavas pöörduda Tallinna linnavalitsuse poole ettepanekuga tuua Kalevipoja kuju laevateele lähemale ja asendada hiiglase süles olev paat kirjakastiga.Eesti Üliõpilaskondade Liit hakkab alates 2008. aasta sügissemestrist pakkuma üliõpilastele, kellele ühiselamus või üürikorteris elamine liiga kallis, soodsa hinnaga majutusteenust terves maailmas unikaalses telklinnaku kompleksis.Euroopa Liidu võrdõiguslikkuse voliniku teatel ootab Eestit krõbe trahv, kui riigikogu ei suuda homoseksuaalsete saadikute kvooti täita. Eesti Päevaleht.Tartu linnavalitsus teatas, et kehtestas Kaarsilla kasutamise korra ja käivitab sillakaare online-broneeringusüsteemi.Kultuuriajaleht Sirp ilmub Delfi andmetel sel nädalal viimast korda, sest viimaste kuude jooksul on selle numbreid üksikmüügist ostnud alla kümne inimese. Sirbi toimetajad on viimased kolm kuud töötanud ilma palgata, ent kauem nad vee ja leiva peal olla ei suuda. "Aru ma ei saa, miks inimesed ei loe," pahandas peatoimetaja Kaarel Tarand. "Rahvas on lihtsalt loll ja tänamatu!"

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt