Reegliteta mäng 'Nahkpeades'

Christel Karits 11. aprill 2008, 00:00

Aasta on 1925. Dodge Connolly on sarmikas härrasmees, kes tahab vedada oma läbipõlenud jalgpallimeeskonna baarikaklustest kõrgemale, mängima väljamüüdud staadionitele.

Võimalus seda teha on meelitada enda ridadesse Carter Rutherford, kogu Ameerika lemmik, autasustatud sõjakangelane, kes olevat üksinda sundinud alistuma terve sakslaste väeosa. Lisaks sellele näeb ta hea välja ning on mänguväljakul uskumatu kiirusega.

Kuna noor elav legend tundub liiga hea, et tõsi olla, võtab poisi luubi alla sensatsioonimaias reporter Lexie Littleton, kes hakkab silma nii Dodge'ile kui ka Carterile. Mõlemad mehed avastavad peagi, et nii mänguväljakul kui ka armuasjades kehtivad üsna sarnased reeglid... Reegleid ei ole!

Lexie Littletoni rollis näeb Bridget Jonesina ilma teinud Renée Zellwegerit, Ameerika lemmikut Carter Rutherfordi kehastab John Krasinski. Veel mängivad Stephen Root, Jonathan Pryce, Tim Griffin, Keith Loneker jt.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:53

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing