Kaasautorid

ÄP 21. mai 2008, 00:00

Liina Raudik (23) on lõpetanud Tartu Ülikoolis sotsioloogia ja ajakirjanduse eriala, viimast õpib ta edasi magistriõppes. Dilemmale on Liina kirjutanud juba kaks aastat mitmesugustel teemadel, kuid peamiselt ilukulude rubriiki.

Tuntud ärinaistega nende ilunippidest rääkides on Liina jaoks jäänud kõlama see, et kodused vahendid, nagu mesi näole, saun hingele ja munamask juustele, pakuvad sageli suuremat rahulolu kui ülikallid kosmeetikavahendid. Ka ise jääb Liina oma ilukuludes mõistlikkuse piiridesse ning eelistab pigem naturaalsemaid mooduseid enda eest hoolitsemiseks.

Igapäevatööd teeb Liina hoopis Eesti Rahvusringhäälingus (ERR) analüütikuna. Sel kevadel Liina abiellus, mistõttu kannab nüüd hoopis Märtini nime ja saab peagi ka emaks.

Katri Soe (36) oli kaks aastat Dilemma toimetaja. Selle aasta algul tuli lahendada pikka aega õhus olnud isiklik dilemma.

Katri loobus ajakirja toimetamisest ja kolis Berliini oma tulevase abikaasa juurde. Berliinist kirjutab Katri Äripäeva korrespondendina Dilemmale lugusid tublidest välismaa naistest, kolumne võrdõiguslikkusest Saksamaal, aga ka sellest, kus on Berliini parimad ostukohad.

Katri on saksa filoloog, nii et keelega ta Saksamaal hätta ei jää. Ajakirjanikutöö on Berliinis samuti põnev. Kõige rohkem puudust tunneb Katri Berliinis elades Eestisse jäänud sõpradest, merest, eesti keelest ja toidust. Eestlased võiksid aga tema arvates eeskuju võtta sakslaste põhimõttekindlusest ja hästiarenenud kriitikameelest.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 10:46
    Otsi:

    Ava täpsem otsing