ÄP fototoimetus • 20. mai 2008 • 1 min
Jaga lugu:

Kaasautorid

Liina Raudik (23) on lõpetanud Tartu Ülikoolis sotsioloogia ja ajakirjanduse eriala, viimast õpib ta edasi magistriõppes. Dilemmale on Liina kirjutanud juba kaks aastat mitmesugustel teemadel, kuid peamiselt ilukulude rubriiki.

Tuntud ärinaistega nende ilunippidest rääkides on Liina jaoks jäänud kõlama see, et kodused vahendid, nagu mesi näole, saun hingele ja munamask juustele, pakuvad sageli suuremat rahulolu kui ülikallid kosmeetikavahendid. Ka ise jääb Liina oma ilukuludes mõistlikkuse piiridesse ning eelistab pigem naturaalsemaid mooduseid enda eest hoolitsemiseks.

Igapäevatööd teeb Liina hoopis Eesti Rahvusringhäälingus (ERR) analüütikuna. Sel kevadel Liina abiellus, mistõttu kannab nüüd hoopis Märtini nime ja saab peagi ka emaks.

Katri Soe (36) oli kaks aastat Dilemma toimetaja. Selle aasta algul tuli lahendada pikka aega õhus olnud isiklik dilemma.

Katri loobus ajakirja toimetamisest ja kolis Berliini oma tulevase abikaasa juurde. Berliinist kirjutab Katri Äripäeva korrespondendina Dilemmale lugusid tublidest välismaa naistest, kolumne võrdõiguslikkusest Saksamaal, aga ka sellest, kus on Berliini parimad ostukohad.

Katri on saksa filoloog, nii et keelega ta Saksamaal hätta ei jää. Ajakirjanikutöö on Berliinis samuti põnev. Kõige rohkem puudust tunneb Katri Berliinis elades Eestisse jäänud sõpradest, merest, eesti keelest ja toidust. Eestlased võiksid aga tema arvates eeskuju võtta sakslaste põhimõttekindlusest ja hästiarenenud kriitikameelest.

Autor: ÄP

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt