Nüüd saab vabalt osta vanglaid

ÄP 16. juuni 2008, 00:00

Riigi Kinnisvara AS müüb avalikul kirjalikul enampakkumisel justiitsministeeriumi valitsemises olevat Ämari vanglat, mis laiub 126 728 m2. Selle alghind enampakkumisel on 3,8 miljonit krooni.

Pärnu kesklinnas Sillutise 1 asuva endise vangla pindala on 5546 m2 ning kinnistuga saab kaasa endise vangide elukorpuse, administratiivhoone, lao, keldri, külmkambri jms. Kolmandana läheb lähiajal müüki ilmselt ka Viljandi kesklinnas bussijaama kõrval asuv Viljandi vangla. Territooriumile on Sakala andmetel kavandatud lisaks suurele kaubanduskeskusele kaks äri- või büroohoonet ja kaks korterelamut. Riigi Kinnisvara ASi kodulehe andmetel Viljandi vangla enampakkumist veel algatanud ei ole.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing