GILD hankis hansapankuri

Mariliis Pinn 02. juuli 2008, 00:00

GILDi investeerimispanganduse juhi Lauri Isotamme sõnul on nad Noormetsa enda juurde meelitanud juba kauem kui aasta. Tema kinnitusel on Noormets kogenuim kinnisvarapankur Baltimaades. "See on hindamatu kogemus, mida juurde saame," lisas ta.

Gren Noormetsa sõnul on kohane öelda, et pigem otsustas ta nüüd GILDiga liituda, mitte Hansapangast lahkuda. Otsustamisel sai kaalukeeleks uus väljakutse. "Praegu on mu töö seotud Eesti ja Balti riikidega, GILDis on oluliselt laiem tööpõld suuremas regioonis. Täna olen osakonna juht, suure hulga alluvatega, GILDis hakkan projekte vedama," ütles Noormets.

Noormets hakkab tegutsema Ukrainas ja Kaukaasia riikides, kus Gildil on varemgi projekte olnud. Sealsed turud on põnevamad kui Baltimaades, tsükkel on teises faasis ja kasv on kiire," lisas Lauri Isotamm.

Idas näeb GILD palju võimalusi. "Loodame, et meil on õiged inimesed, kes suudavad teha õigeid valikuid. Oleme edukalt investeerinud Ukrainasse, Kaukaasiasse ja Kesk-Aasiasse. Kindlasti ei ole põhjust arvata, et läheme võtma ülejõu käivaid ülesandeid," kommenteeris Isotamm laienemisplaane.

Tema sõnul on Baltimaades miljardite kroonide eest kapitali, mis otsib kõrgemat tootlust ja võimalused on pigem Balti riikidest eemal. Samas lisas ta, et teenida võib ka Eesti kinnisvarasektoris.

Isotamme ütlusel ei tohiks neil, kes olid viletsamateks aegadeks valmis ega võtnud üle jõu käivaid riske, vesi ahjus olla. Vaade on optimistlik, aeglustumine oli oodatud nähtus ja see on tervendava iseloomuga, sest head ja halvad projektid sõelutakse välja, kinnitas ta.

Ka Gren Noormets ei näe Eesti kinnisvaraturgu mustades värvides.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 17:37

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing