Viis fotograafilist elamust üle Eesti

ÄP 25. juuli 2008, 00:00

Tallinnas fotokeldris Lee näeb 25 paremat Pentaxi aasta portreefotokonkursile saadetud fotot. Suureformaadilised kaadrid mõjuvad märksa jõulisemalt kui arvutiekraanil esitletud. Väljas on nii võidutööd kui ka žürii valikul paremaid töid. Näitus on avatud 5. augustini.

Galerii 008s ehk Rävala 7 valgustipoes avas eelmisel nädalal oma portreenäituse muidu moepiltnikuna leiba teeniv Toomas Volkmann.

Pealinna kolmas näitus on üleval Leedu saatkonnas. Tegemist on Leedu fotograafi Marius Jovaisa aerofotodega Leedu eri paigust. Üles on riputatud valitud tööd projektist "Lithuania Unseen", mille tulemust ehk fotoraamatut saab osta ka siinsetest raamatupoodidest.

Põltsamaa lossis saab retrospektiivina aga vaadata 2007. aasta paremikku pressifotograafias: võib leida portree kokk Ženjast pronksiööl, foto põleva maja taustal poseerivast päästemeeskonnast, fotograafi mängivast presidendist, Türgis enneaegsena sündinud Ralfist ja palju muud.

Tartu Kaubamaja V korrusel on väljas Briti fotograafi Gavin Watsoni kaadrid skinhead'idest. Näitust saab vaadata 31. juulini.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:55
    Otsi:

    Ava täpsem otsing