Spordiklubi MyFitness ostab konkurente üles

Enn Tosso 27. august 2008, 00:00

"Meie ambitsioon on saada suurimaks spordiklubide ketiks Balti riikides," rääkis MyFitnessi omanikust Askembla Asset Management Investmenti juht Erkki Torn. "Meie eelis teiste klubide ees on klubipakett, millega saab käia kõigis kolmes klubis."

Coral Clubi ost annab Torni sõnul ketile olulise turupositsiooni Tallinnas ja laienema tooteportfelli. Coral Club integreerub MyFitnessi süsteemi augusti lõpuks, saades nimeks MyFitness Rocca al Mare.

Scala Fitness Clubi tegevjuht Anti Aasorg ütles aripaev.ee-le, et puhkuste tõttu ELis pole osa spordiklubi sisustusest veel kohale jõudnud, ent oktoobris peaks klubi kindlasti avatama. Aasorg lootis, et klubi avatakse juba septembri keskel.

Klubides MyFitness Viru, MyFitness Rocca al Mare ja endise nimega Tropic ehk uue nimega MyFitness Tartu Lõunakeskus töötab kokku üle 60 treeneri.

Hinnad eri klubides jäävad veidi erinema, kuid liitumistasu on kõigis ühtmoodi 199 krooni.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 17:41
    Otsi:

    Ava täpsem otsing