ÄP fototoimetus • 1. september 2008 • 2 min
Jaga lugu:

Koolitus

Kuidas koostada mõistlikku rahvusvahelist müügilepingut? Praktiline õppusSisu: EL liikmestaatus ja kahestunud väliskaubandus; klassikaline eksport-import vs EL sisekäive ja -soetused; väliskaubandusoperatsioonid, osalised, nende rollid ja muutunud suhted; Lex Mercatoria ja kaubandustavad, Viini konventsioon rahvusvahelistest kaubamüügilepingutest; lepingute sõlmimine oferdi-aktsepti vormis; eksport-importlepingute koostamise põhimõtted; Incoterms 2000; vaidluste lahendamine; Make Trade Simple.Sihtgrupp: firmajuhid, turundus-, ekspordi- ja ostujuhid, speditöörid - ekspedeerijad, logistikud, juristid, pangatöötajad, tollimaaklerid.Aeg ja koht: 18.-19. september 2008, Tallinn, Sütiste 21Lektor: Tiit TammemägiKorraldaja: Eesti Majandusjuhtide EttevõtluskoolHind: 5192 krooniLisainfo: www.emiewt.ee

Väliskaubandus lihtsaks - kasuta ICC tüüplepingut. Praktiline õppusSisu: lepingute sõlmimine oferdi - aktsepti vormis; Eksport-importlepingute koostamise põhimõtted; kuidas kasutada Incoterms 2000 tarnekausleid ja millist makseviisi seejuures valida; vaidluste lahendamine; tüüplepingute plussid ja miinused; ICC-tüüpi kaubamüügilepingu kasutamine.Sihtgrupp: firmajuhid, turundus-, ekspordi- ja ostujuhid, speditöörid-ekspedeerijad, logistikud, juristid, pangatöötajad, tollimaaklerid.Aeg ja koht: 19. september 2008, Tallinn, Sütiste 21.Lektor: Tiit TammemägiKorraldaja: Eesti Majandusjuhtide EttevõtluskoolHind: 2950 krooniLisainfo: www.emiewt.ee

Logistika ja ekspedeerimineSisu: õppekülastused Muuga sadama ettevõtetesse; logistika põhitõed; Incoterms; ekspedeerija roll; ekspedeerimisteenuste spetsiifika.Sihtgrupp: logistikud, ekspedeerijad, ostu- ja müügijuhid.Aeg ja koht: 22.-23. oktoober 2008, Muuga sadam ja Kolga mõis.Lektor: Tiit TammemägiKorraldaja: Eesti Majandusjuhtide EttevõtluskoolHind: 5192 krooniLisainfo: www.emiewt.ee

Strateegilise ostujuhtimise treeningSisu: tarneahel vs väärtusahel; kogukulu kontseptsioon; hankeotsused; ostude kategooriajuhtimine; hangete planeerimine.Sihtgrupp: ostu- ja hankejuhid, logistikajuhid, finantsjuhid.Aeg ja koht: 20.-21. oktoober 2008 kell 09.00 - 17.00, Tallinn, hotell Euroopa, Paadi 5.Lektor: Veronika MeriloKorraldaja: Sensei OÜHind: 11 682 krooniLisainfo: www.sensei.ee

Autor: ÄP

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt