Üks tüdrukutest

Lennart Beat 03. oktoober 2008, 00:00

Vaimulike tütar avaldas Katy Hudsoni nime all juba ammu kristliku plaadi ja see võib isegi põnevam materjal olla kui "One Of The Boys". Massiivne hitt lausa nõudis tähelepanu tervele albumile ja tahtsin vaid veenduda Järgmise Suure Asja saabumises.

Tuli hoopis uue põlvkonna Pink, kes on surutud Hilary Duffi vormi. Õige suhtumisega tüdruk on laulukombinaadist need kõige klišeerohkemad alla neelama pidanud. Matemaatiliselt on kõik korrektne. Jah, keegi kindlasti ehmub, kui "peenis" öeldakse ("Ur So Gay", tegelik Perry debüütsingel, mis läbi ei löönud), ning mina pole teismeline tüdruk, kellele CD mõeldud on. Aga olen popisõltlane ja siit seniolematut laksu ei saanud. Saatke teine üritaja!

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:57

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing