16. oktoober 2008 • 1 min
Jaga lugu:

Soome Nokia

Et The Rasmuse tüübid meeldejäävaid laule teha oskavad, oli üldteada juba enne seitsmendat albumit.

Lugu "In The Shadows" annab peast välja saada. Kuuldi neid ka kaugemal, sest Desmond Child oli ise ühendust võtnud, saundi kiitnud ja soovinud koostööd teha. SEE Desmond Child! Bon Jovi "Livin' On A Prayer", "You Give Love A Bad Name", Alice Cooperi "Poison", Ricky Martini "Livin' La Vida Loca" on tema abil sündinud ja surematuks jäänud. Nüüdsest veel meloodilisem ja kahjuks eurosem kompott. Refräänisadu on lakkamatu, kuid Lauri Ylönen pole Jon Bon Jovi ja seikluseta skandinaavialik melanhoolia tüütab liiga ruttu ära.

Õigete dooside puhul on The Rasmuse kontseptsioon aga täiesti vastuvõetav.

Vana kooli soft rock on tänapäeval haruldane ja naabrite bändi kuulamisse on võluv emotsioon sisse kodeeritud.

Autor: Lennart Beat

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt