Piret Reiljan • 3. november 2008 • 1 min
Jaga lugu:

Fortis kaotas 36 töötukassa miljonit

"Varade tootlusele avaldas kvartali jooksul negatiivset mõju aina süvenev finantskriis maailma rahaturgudel. Agressiivne müük langetas kõikide vähegi riskantsete varade väärtust, samas kui arenenud riikide valitsuste võlakirjade tootlused langesid," seisab töötukassa investeeringute III kvartali aruandes.

Septembri lõpus eelistas Fortis paigutada meie töötukassa vara eelkõige Iirimaale, USAsse ja Saksamaale. Riigikassa hallatav 300miljoniline osa portfellist suutis III kvartalis üle 6 miljoni kasumit tuua. Ka jäi töötukassa plussi oma likviidsete vahendite haldamisel.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt