Fortis kaotas 36 töötukassa miljonit

Piret Reiljan 04. november 2008, 00:00

"Varade tootlusele avaldas kvartali jooksul negatiivset mõju aina süvenev finantskriis maailma rahaturgudel. Agressiivne müük langetas kõikide vähegi riskantsete varade väärtust, samas kui arenenud riikide valitsuste võlakirjade tootlused langesid," seisab töötukassa investeeringute III kvartali aruandes.

Septembri lõpus eelistas Fortis paigutada meie töötukassa vara eelkõige Iirimaale, USAsse ja Saksamaale. Riigikassa hallatav 300miljoniline osa portfellist suutis III kvartalis üle 6 miljoni kasumit tuua. Ka jäi töötukassa plussi oma likviidsete vahendite haldamisel.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing