Trummipulki võiks veel peos hoida

ÄP 14. jaanuar 2009, 00:00

Euroopa Komisjoni rahandusvolinik Joaquin Almunia teatas, et Eesti saab euro siis, kui majanduslangus läbi, ja see võib võtta veel mitu head aastat, kuni meie eelarvedefitsiit taas lubatud kolme protsendi piiresse mahub.

Euro euroks, see ei pruugi tõesti paaril lähemal aastal meie käeulatuses olla, pole hullu. Aga seni on euro olnud see präänik, mida valitsus sai rahva silme ees ahvatlevalt lehvitada karmide kärbete vajadust põhjendades. Kui nüüd võetakse teadmiseks, et eurot nagunii ei paista, visatakse trummile pulgad takkajärgi.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 17:53
    Otsi:

    Ava täpsem otsing