Majanduslangus jõudis riigikokku

ÄP 22. jaanuar 2009, 00:00

Majanduslangus jõudis ka riigikokku samamoodi nagu kõikide teiste tööandjateni: palgalubadused on üks asi, tegelikkus teine. Ajal, kui riigikogulased alles oma palkade külmutamise üle kemplevad, on nad eelarves juba ilma jäetud sellest 26 miljonist kroonist, millest palgatõus kinni maksta. Riigikohus, mis saadikupalkade külmutamise seaduslikkuse üle peab otsustama, on kahvlis. Lähtuma peab seadusest, aga kuna paraku on olemas ka selline asi nagu "rahva õiglustunne", siis populaarsust nad positiivse palgaotsusega ei koguks.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 17:54

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing