Lihtsad asjad

Lennart Beat 23. jaanuar 2009, 00:00

Ilmselt polnud möödunud nädalal mitte märkamatu Barack Obama ametisseastumisega seonduv. Tal ja ta meeskonnal oli isegi muusikapoliitikas jõuline sõna sekka öelda.

U2 paiskas oma uue singli plaanitust varem iTunesi müüki, kuid meie e-riigis selline luksus ametlikult puudub. Harjumatuid helisid saab aga vabalt kuulata aadressilt goyb.u2.com või raadiost. kuni Get On Your Boots meelde jääma hakkab (kui üldse hakkab). Jason Mrazi I'm Yours on aga poole aasta jooksul maailma enamuse võlunud.

Saundisõdade vahel läheb naturaalne rõõm hästi peale ja plussis on ka kogu album. Mitte päris Jack Johnsoni tase, kuid folk ja soul universaalses popkeeles on automaatselt stressivaba kogemus. James Morrison ning Colbie Caillat on Jasonile toeks ja kellele need mesikeeled sobivad, leiavad siit vajaliku ruttu…

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:59

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing