SEB haub aktsiate uusemissiooni

Sirje Rank 04. veebruar 2009, 00:00

"Ühtki otsust ei ole veel vastu võetud. Sellest antakse teada, kui aeg on käes," ütles SEB eilses börsiteates, mis avaldati pärast Dagens Industis ilmunud uudist, et SEB valmistub uusemissiooniks kokku 15-20 miljardi Rootsi krooni ulatuses.

Leht kirjutas oma allikatele tuginedes, et läinud nädala lõpus võttis Morgan Stanley ühendust mitme Rootsi institutsiooniga uurides, kas need oleksid huvitatud SEB aktsiate märkimisest. Emissiooniplaan on Dagens Industri andmeil plaanis avalikustada koos kvartalitulemustega tuleval nädalal.

Rootsi Wallenbergide perekonna investeerimisfirma Investor, millele kuulub pangas 20%, on valmis garanteerima 30% emissioonist. Samuti on valmis emissiooni garanteerima Morgan Stanley ja Goldman Sachs, kirjutas leht.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 17:56
    Otsi:

    Ava täpsem otsing