Lugeja arvab

ÄP 26. mai 2009, 00:00

  Kõrge dividendimaks viib raha välja
 • Minu meelest ei olegi nii tõsine probleem tulumaksu maksemäär kui nn reinvesteeritud tulu tulumaksuvabastus. Tegelikult on see maksuvabastus jaotamata kasumile, mis tähendab, et siin teenitud raha viiakse lihtsalt Eestist välja.
 • Kas poleks normaalsem võtta šnitti lähinaabritest, Skandivaaniamaadest.
 • Dividendimaks ei vii küll kasumit välja. Pigem välisettevõtted hoiavad kasumit siin või viivad kasumi laenuga välja või siirdehindade teel. Dividendimaksu alandamine on hetkel väikese huvigrupi jaoks, kes tahaks aastate jooksul teenitud kasumi soodsalt välja võtta. See küll Eesti majandust ei elavda.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

  Vaata kogu kava
  Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
  24. November 2011, 18:06
  Otsi:

  Ava täpsem otsing