Üks küsimus: Kas teil palk vähenes?

ÄP 26. mai 2009, 00:00

Juhan Viise, ASi Aru Grupp juhatuse esimees
Ettevõttes tehti palgalangetamine põhimõtte järgi, et kellel oli madalam palk, sellel oli ka langus väiksem, kõrgemapalgalistel aga suurem. Palgataseme erinevus möödunud aasta sama perioodiga on 8-22% selle aasta kahjuks. Minul endal on samuti palk oluliselt väiksem. Aga selge on ka see, et palgad ei saa lõputult alla minna.

Priit Prints, ASi Mecro tegevdirektor
Elan tulemustasust ja kui tulemused on kehvad, siis on ka palk oluliselt väiksem. Ja see annab vägagi selgelt tunda. Sama saatus on tabanud Mecro töötajaid. Väga paljudel on tulemuspalk, ja kellel pole, sellel on vähendatud fikseeritud palka. Tulevikku vaadates ootan võimalikult kiiret väliskeskkonnaga kohanemist.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 18:06
    Otsi:

    Ava täpsem otsing