ÄP 5 aastat tagasi: Kuidas vähendada kütusekulusid?

ÄP 10. august 2009, 00:00

Nafta hind on aastaga tõusnud kolmaniku. Eesti ettevõtted nuputavad nüüd, kuidas kütusekulu vähendada ja keerulisest olukorrast terve nahaga välja tulla. Silberauto projektijuhi Aivar Kuivkaevu sõnul vähendavad õiged sõiduvõtted veoauto kütusekulu keskmiselt 2,5 liitrit 100 km kohta - veofirmale märkimisväärne kokkuhoid. Lajos ASi tegevjuht Tõnu Kruusmaa vahetab vanemaid veokeid säästlike vastu ja kaupleb veomahte juurde. Viru Keemia Grupp on osa lepinguid sidunud masuudi maailmaturu hinnaga. Osa firmasid on hakanud rohkem tarbima gaasi. Ja Eesti Gaas saab uusi kliente.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 18:10
    Otsi:

    Ava täpsem otsing