Üks küsimus: Kuidas aitad Sina Eestit?

ÄP 14. september 2009, 00:00

Ivo Linna, laulja
Ma pole kunagi ülemäära tarbinud ja ei tee seda ka praegu. Tarbin nii palju, kui mul on seda eluks vaja: toit, bensiin ja luksuskaupadeks ostan raamatuid ning mõnevõrra ka riideid, peamiselt esinemiseks.

Seega polegi ma oma tarbimist suurendanud ega ka vähendanud. Minu vajadused on väiksed.

Einar Vallbaum, Lääne-Viru maavanem
Mina ja meie pere oleme hakanud tarbima eestimaist kaupa, just toitu. Ikka tangime Olerexis ja Alexelas, mis on ju kodumaised. Suvepuhkuse veetsin ka Eestis, seega ka selle aasta puhkuseraha jätsin koduriiki.

Marek Kerna, Grand Kinnisvara omanik ja juht
Mul on suurepärane sugulane, kes sai Soome sarjas võistleva jäähokikoondise U18 kandidaadiks. Lisaks toetan oma äiapapat Vladimir Sidorkinit, kes on seitsmeteistkümnekordne Eesti rekordiomanik ujumises. Seega toetan mina Eestit väga konkreetselt.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 18:13
    Otsi:

    Ava täpsem otsing