Enn Tosso • 15. november 2009 kell 21:00

Kommentaar

Buldooserijuhid ei pea tuleval kevadel tööpuuduse üle kurtma, sest koristada tuleb need sodihunnikud, mida veel sügisel nimetati majadeks.

Kinnistute hinnad Tallinna lähiümbruse põldudel on langenud 80% ja enamgi. Põldudele pappmaju rajanud arendajad on ridamisi pankrotistunud, ent majad on ju alles ja oksjonitel pakutavad hinnad meeldivalt madalad. Jutud kinnisvaraturu põhjast võivad tekitada mõtte mõni kipsmaja odavalt ära osta. Pole ju pealtnäha halb tehing Tallinna lähedale paarisaja tuhandega uus maja saada!

Küsimus on selles, et ei pankrotis arendaja ega keegi teine küta neid maju talvel ning kevadeks on niiskus kipsmajja tunginud.

Sellise maja ostmine tähendaks sama, kui soetada auto üleujutuse piirkonnast. Kõik tundub korras olevat, ent sõidurõõmu kauaks ei ole. Samamoodi ei tasu osta kütmata seisnud kipsmaja. Hinnast olenemata.

Hetkel kuum