ÄP fototoimetus • 25. november 2009 kell 21:00

Lugeja arvab

Buumis soetatud kinnisvaraBulgaaria investeeringud!? Need kujutavad endast pealinnast 100 km kaugusel asuvaid põllulappe, kuhu utopistid lubasid ehitada uued elamukvartalid. See on sama, kui meie mõistes kusagil Rapla ja Türi vahelisel lõigul on metsa vahel mõned põllud ja siis maakler räägib, millised vinged kvartalid siia tulevad, uued rikkad ja edukad loovad siia täiesti uue tasemega elukeskkonna, looduslähedus ja kogu disko kaasa! Sellised projektid hävivad räigelt, järgmised 50 aastat võib teil kohalik Bulgaaria vanamutt seal oma kahte kitse karjatada ja see on kõik.No ma ei saa aru, kust neid fondijuhte välja võetakse. Tol ajal kisendas juba iga kuradi ajaleht kinnisvaraturu kukkumisest. Kas Swedbank ei jõua fondijuhile Äripäeva tellida?

Autor: ÄP

Hetkel kuum