• Jaga lugu:

  BÖRS: Pidu Aasia õuel

  Taas on Aasia aktsiaturgudel korralik tõusupäev, mille käigus MSCI Aasia indeks tõusis kahe aasta kõrgtasemele. Spekuleeriti, et keskpangad innustuvad Jaapani keskpanga rahapoliitika lõdvendamist ja käituvad samamoodi.

  MSCI Aasia indeks tõusis 1,3 protsenti, 129,51 punktile. Vähemalt ühe protsendi tõusid Jaapani, Hongkongi, Hiina, Taiwani, Korea ja Austraalia aktsiaturud. Vaid Pakistani aktsiaturg langes (0,2 protsenti).
  Et metallide hinnad tõusid, kerkis Austraalias BHP Billitoni aktsia hind 2,6 protsenti, 40,53 Austraalia dollarile.
  "Investorite meelestatus paranes Jaapani keskpanga üllatusintressialanduse järel," ütles Pengana Capitali fondijuht Tim Schroeders Bloombergile. "Hakkame nägema peamistes majandustes järgmist majanduse elavdamise abinõude lainet ajal, mil investorid hakkasid kahtlema maailma majanduse taastumises," rääkis ta.
  Tsingi ja vase hinnad tõusid eile Londonis kõrgeimale tasemele alates 2008. aasta juulist. Tina hind tõusis Londonis kõigi aegade kõrgeimale tasemele ehk 26 251 dollarile tonnist. See metall on tänavu kallinenud 55 protsenti. Kulla hind tegi uue tipu 1344,35 dollaril untsist. Nafta hind tõusis 1,7 protsenti, 82,82 dollarile barrelist.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Personalijuht: ainult kaugtöö toob negatiivsed tagajärjed
See, et valdav osa ettevõtetest tuli kriisi ajal kaugtöö režiimiga edukalt toime, ei tähenda, et see ongi ideaalne töömuster, pigem soovitan kaug- ja kontoritööd kombineerivaid hübriidlahendusi, kirjutab kaugtöö tegija märgise pälvinud Finestmedia personalijuht Pille-Riin Pillav.
See, et valdav osa ettevõtetest tuli kriisi ajal kaugtöö režiimiga edukalt toime, ei tähenda, et see ongi ideaalne töömuster, pigem soovitan kaug- ja kontoritööd kombineerivaid hübriidlahendusi, kirjutab kaugtöö tegija märgise pälvinud Finestmedia personalijuht Pille-Riin Pillav.
Euroopa aktsiaturud tõusid uue rekordini
Börsifirmade tugevad tulemused aitasid viia Euroopa aktsiaturud uute rekorditeni, vahendab Reuters.
Börsifirmade tugevad tulemused aitasid viia Euroopa aktsiaturud uute rekorditeni, vahendab Reuters.
Rootsist ähvardab tsemendikriis
Rootsit ähvardab tsemendikriis ja halvimal juhul mõjutab see 170 000 inimese töökohti, kirjutab Kauppalehti.
Rootsit ähvardab tsemendikriis ja halvimal juhul mõjutab see 170 000 inimese töökohti, kirjutab Kauppalehti.
Kantsler Priskel tuleb ametist lahkuda
Nädal pärast peaministri mõista andmist, et sotsiaalministeeriumi juhtkonnas tuleb teha muutusi, teatasid ministeeriumi ministrid, et lahkuda tuleb kantsleril.
Nädal pärast peaministri mõista andmist, et sotsiaalministeeriumi juhtkonnas tuleb teha muutusi, teatasid ministeeriumi ministrid, et lahkuda tuleb kantsleril.