Märt Meerits ostis Silvano aktsiaid

Raivo Sormunen 01. märts 2011, 10:59

Finantsinspektsiooni andmeil on naistepesu tootja Silvano FG juhatuse esimees Märt Meerits ostnud 17. veebruaril 3380 euro eest tuhat Silvano FG aktsiat. Enne seda ostutehingut Meeritsale Silvano väärtpabereid ei kuulunud.

2010. aasta augustist Silvano Grupiga liitunud ja alates novembrist valdusfirmat juhtinud Märt Meerits tunnistas päev enne ostutehingut Äripäevale, et plaanib Silvano aktsiaid osta.

 „Peale 6-kuulist tööd ettevõttes võin kindlalt öelda, et ma plaanin Silvano FG aktsiaid osta,“ märkis Meerits. Silvano juht oli täiesti päri väitega, et omanikud saavad jälgida, kas juhtkond usub ettevõttesse või mitte lähtuvalt sellest, kas neile kuulub aktsiaid või mitte.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
03. March 2011, 10:16
Otsi:

Ava täpsem otsing