Ansip ei usu uut rekordit

Katariina Krjutškova, Indrek Kald 06. märts 2011, 20:33

Reformierakonna esimees ja peaminister Andrus Ansip ütles vahetult enne esimeste valimistulemuste selgumist, et tema arvates sel aastal uut häälterekordit ei tule.

Ansip oli Swissotelis toimuval Reformierakonna peo alguses sõnadega tagasihoidlik ega julgenud suurt edu loota. Ministrite senist tööd kommenteerides sõnas Ansip, et kõik tema ministrid on olnud tublid.

Siiski tõi ta ministritest esile kaitseminister Jaak Aaviksoo tööd ja ütles, et rahandusminister Jürgen Ligi peaks oma ametis jätkama. Võimalike koalitsioonikõneluste kohta rääkis Ansip, et kindlasti ei nõustuks Reformierakond kehtestama astmelist tulumaksu, kinnisvara maksu ja automaksu.

"Ma ei mõista, miks peaks hästi töötavast süsteemi lammutama hakkama," sõnas Ansip. Kuigi ta ütles, et neljanda kvartali majandustõus oli hüppeliselt kõrge, ei hakkaks Reformierakond uuel tõusulainel oma poliitikat muutma. Ansipi sõnul hetkel maksusüsteem töötab ja kardinaalseid muutusi ta ei poolda.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    07. March 2011, 00:47
    Otsi:

    Ava täpsem otsing