Vene prokuratuur puistas põrandaaluseid kasiinosid

Anne Oja 17. aprill 2011, 10:50

Venemaa prokuratuur kontrollis 628 veebist leitud aadressi, mida seostati põranda-aluste kasiinodega ja avastas niimoodi 226 mängupõrgut.

Konfiskeeriti 44 pokkerilauda ja kolm ruletilauda. Jõustruktuuride töötajad võtsid lisaks ära 2 500 muud mänguseadeldist ja alustati 15 kriminaalasja, vahendas Lenta. Kontrollid toimusid Moskvas, Leningradi oblastis, Dagestanis, Lipetski oblastis, Sverdlovski oblastis ja mujal.

Alates 2009. aastast võb Venemaal kasiinosid pidada vaid neljas spetsiaalses piirkonnas, mis asuvad Kaliningradi oblastis, Primorjes, Altais ja Kubanis, kuid need kasiinotsoonid pole siiani toimima hakanud.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    17. April 2011, 10:50
    Otsi:

    Ava täpsem otsing