Swedbank ei suuda Baltikat hinnata 

Raivo Sormunen 16. mai 2011, 15:01

Swedbank Markets pani Baltika aktsia 1,35 eurose hinnasihi ja „hoia“ soovituse vaatluse alla kuni ajani, mil saabub lisaemissiooni kohta detailsemat informatsiooni.

„Baltika väljavaade sõltub suuresti meie hinnangul aktsiate lisaemissoonist ning niikaua kui pole teada millises mahus emissioon täis märgitakse, eriti arvestades seda, et aktsiaturu turuhind on alla planeeritud (1 eurost) emissioonihinda, on raske ennustada selle mõju grupi likviidsusele,“ märkis analüütik Risto Hunt Baltika kiiranalüüsis.

Swedbank lubas oma aktsiasoovitust uuendada kui lisaemissiooni kohta tuleb detailsemat informatsiooni.

Baltika aktsiahind on täna Tallinna börsil odavnenud 6,5%, liikudes tasemel 0,86 eurot. See on 14% allpool lisaemissiooniks määratud hinnataset ja 36% madalam Swedbank Marketsi poolt tühistatud aktsia hinnasihist.

Baltika aktsia soovib 3,15 miljoni aktsia emiteerimisega kaasata ettevõttesse 3,15 miljonit eurot. Aktsiate märkimisperiood algab 7. juunil ning aktsiate märkimise eesõigust omavate aktsionäride ring määratakse kindlaks 25. mai seisuga.

 

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
19. May 2011, 08:45
Otsi:

Ava täpsem otsing