Plaat: Särav algus

Andres Haabu 08. juuli 2011, 00:00

Duo The Cults esikalbum üllatab omapärase kõlaga. See on 60ndate kõlapilt moodsama süntesaatorivormistusega.

Peamiselt kõlab plaadil duo naispoole Madeline Follini rõõmsapoolne vokaal, mis kõrgel kammerlikul häälel käsitleb eelkõige noorematele inimeste südamevalu ja maailmavaatelisi probleeme. Aeg-ajalt saab sõna ka bändi teine liige, muusikakoosluse sound'i ja oma kaaslase häälega hästi kokku sulav Brian Oblivion. Kuigi esmakuulamisel ehk veidi naivistlik, on sõnades enamasti peidus ka kavalam pool. Olemuselt rõõmsa ja väga entusiastliku albumi ilmselt meeliköitvaim pala on "Go Outside", mis oma kajava retrokõla ja õrnade klaasikõlksudega põnevil kuulajat üle ootuste värskelt rõõmustab. Kindlasti läheb siinkirjutaja lemmikute nimekirja ka pala "Abducted" oma juba selgemate indiepop'ile iseloomulike tunnusjoontega.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 10:14
Otsi:

Ava täpsem otsing