Berezovski maksab naisele lahutusel rekordilise summa

Anne Oja 24. juuli 2011, 18:33

Suurbritannia ülemkohus mõistis reedel miljonär Boriss Berezovski abikaasale Galina Beðarovale lahutuse puhul välja rekordilise summa saareriigi ajaloos.

Täpset summat ei nimetata, kuid jutt käib sadadest miljonitest naelsterlingitest, kirjutas ajaleht Independent. 64-aastane Berezovski ei vaidlustanud naise nõutud summat tunnistades, et käitus naisega ebaõiglaselt ja seetõttu on ta kompensatsiooni välja teeninud.

Daily Telegraph kirjutas, et 52-aastane Beðarova saab summa, mis jääb 165 ja 220 miljoni naelsterlingi vahele.

Berezovski ja Beðarova abielu sõlmiti 1991. aastal ja neil on kaks last. Mõned aastad elati koos, kuid juba 90ndate keskelt elas Berezovski teise naisega, Jelena Gorbunovaga, kes sünnitas talle samuti kaks last.

Ajakirjanduse andmeil pidi Roman Abramovitðhi endine naine Irina saama lahutusel poole mehe varast, mida on umbes 5,5 miljardi naelsterlingi jagu. Hiljem lükati see ümber ja öeldi, et Irina sai mitte rohkem kui 300 miljonit dollarit.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. July 2011, 18:33
Otsi:

Ava täpsem otsing