Kadrin Karner • 11. august 2011 kell 10:39

Ligi: „püksata“ jäämise risk on abivajajatel olemas

Rahandusminister Jürgen Ligi sõnul on abivajajatel kriiside korral alati risk nn päris püksata jääda.

Äripäeva lugeja küsis just praegu aripaev.ee lugejate küsimustele vastavalt ministrilt, et kuna ohus on juba Prantsusmaa AAA reiting ,kas Eesti saab olema viimane sõdur lahinguväljal, andes oma viimased püksid abivajajatele?

Ligi vastas: „Tegelikkuses oleme endiselt ülekaalukalt abi saaja. Kui saabub aeg ise rohkem (aga mitte abist rohkem) panustada, ei lähe kriisiabi osas asi kaugemale kui mittekasutuses olevate "pükste" välja rentimine. Ent püksata jäämise risk on kriiside korral küll ja seda juhul, kui probleemidega adekvaatselt tegelemata jätta.

Pikemalt loe Jürgen Ligi online-intervjuud SIIT!

Hetkel kuum