Gert Tiivas: saan tegeleda südamelähedase asjaga

Birjo Must 16. august 2011, 00:00

"Peamine põhjus on see, et pakuti head võimalust tegeleda jälle nende asjadega, mis on mulle kõige südamelähedasemad, ehk siis Eesti, Läti ja Leedu," kommenteeris Tiivas.

East Capital Explorer teatas eile hommikul Stockholmi börsile, et ettevõtte juhatuse esimehele Gert Tiivasele on East Capital Groupi siseselt tehtud ettepanek liituda East Capital Baltikumi erakapitali investeerimismeeskonnaga. Tiivas on otsustanud pakkumise vastu võtta ja taanduda East Capital Exploreri juhi kohalt niipea, kui uus juhatuse esimees on leitud.

Tiivase sõnul läheb börsiettevõtte juhina paratamatult suur osa aega igasugusele raporteerimisele, börsibürokraatiale ja muudele tegevustele. "Loodetavasti uues rollis saan täie ajaga keskenduda ettevõtetele ja investeerimisele, mis on mulle kogu aeg kõige rohkem meeltmööda olnud," lausus ta.

Loomulikult mängib Tiivase sõnul rolli ka isiklik aspekt. "Olen viimased kuus aastat lennanud Stockholmi vahet. Nüüd saaksin rohkem kodus olla, näiteks kas või last lasteaiast ära tuua," põhjendas ta.

Tiivas hakkab East Capital Baltikumi erakapitali investeerimismeeskonnas tööd tegema kodumaal. "Eks reisida tuleb ikka ka, kuna oleme endiselt Rootsi firma ja teeme äri 25 Ida-Euroopa riigis," lisasTiivas.

East Capital on olnud aktiivne investor Baltimaades alates 1998. aastast, algselt East Capital Baltic Fundi kaudu, mis keskendus avalikult noteeritud ettevõtetele. 2006. aastal käivitas ettevõte East Capital Baltic Property Fundi, mis tegeles ärikinnisvara investeeringutega. East Capital on aktsionär ka mitmes juhtivas mittenoteeritud ettevõttes ning soovib olla Baltimaade turuliider kõikides peamistes varaklassides.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 18:58
    Otsi:

    Ava täpsem otsing