Tiivas: uus töö meeldib enam

Birjo Must 15. august 2011, 10:56

Uues rollis saan keskenduda ettevõtetele ja investeerimisele, mis on mulle kogu aeg kõige rohkem meeldinud, kommenteeris Rootsi börsiettevõtte East Capital Exploreri juht Gert Tiivas töökoha vahetust.

„Peamine põhjus on see, et pakuti head võimalust tegeleda jälle nende asjadega, mis on mulle kõige südamelähedasemad, ehk siis Eesti, Läti ja Leedu,“ kommenteeris Tiivas.

East Capital Explorer teatas täna hommikul Stockholmi börsile, et ettevõtte juhatuse esimehele Gert Tiivasele on East Capital Groupi siseselt tehtud ettepanek liituda East Capital Baltikumi erakapitali investeerimismeeskonnaga. Gert Tiivas on otsustanud pakkumise vastu võtta ja taanduda East Capital Exploreri juhi kohalt niipea, kui uus juhatuse esimees on leitud.

Tiivase sõnul läheb börsiettevõtte juhina paratamatult suur osa aega igasugusele raporteerimisele, börsibürokraatiale ja muudele tegevustele. „Loodetavasti uues rollis saan täie ajaga keskenduda ettevõtetele ja investeerimisele, mis on mulle kogu aeg kõige rohkem meeltmööda olnud,“ lausus ta.

Loomulikult mängib Tiivase sõnul rolli ka isiklik aspekt. „Olen viimased 6 aastat lennanud Stockholmi vahet. Nüüd saaksin rohkem kodus olla, näiteks kas või last lasteaiast ära tuua,“ põhjendas ta.

Tiivas hakkab East Capital Baltikumi erakapitali investeerimismeeskonnas tööd tegema kodumaal. Eks reisida tuleb ikka ka, kuna oleme endiselt Rootsi firma ja teeme äri 25 Ida-Euroopa riigis, lisasTiivas.


Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
16. August 2011, 13:52
Otsi:

Ava täpsem otsing