Erkki Raasuke sai silmapaistva noore eestlase auhinna

Väinu Rozental 19. september 2011, 08:39

"Silmapaistva Noore Eestlase" tiitli said nädalavahetusel toimunud auhinnaõhtul pankur Erkki Raasuke, Rapla treener Jaak Karp ja noorte tantsupeo üldjuht Märt Agu.

Auhinnad anti üle Ettevõtlike Noorte Koja aastakonverentsil Clarion hotell Euroopas, edastas koda oma pressiteates.

Auhinda " Silmapaistev Noor Eestlane" anti sel aastal välja juba 13. korda. Igal aastal valitakse kolm alla 40 aastast silmapaistvat noort eestlast. Laureaadid valitakse kokku kümnes valdkonnas - äri, poliitika, akadeemilise tegevuse, kultuuri, eetika, meditsiini, religiooni, sotsiaalse ja ühiskondliku tegevuse ning isikliku täiustamise kategoorias. Sel aastal valiti silmapaistvad eestlased kultuuri, äri ja ühiskondliku tegevuse vallast.

"Silmapaistva Noore Eestlase auhind on tunnustus neile, kes on oma noorusele vaatamata korda saatnud midagi tõeliselt märkimisväärset. Selle auhinnaga tunnustame noorte eestlaste saavutusi ja innustame läbi selle teisi noori nende eeskuju järgima," ütles Ettevõtlike Noorte Koja president Anneli Ohvril.

Erkki Raasuke on Swedbanki pangagrupi finantsjuht, omab erilisi teeneid Eesti ettevõtluse edendamisel ning panganduse arendamisel. Ta on olnud juures kunagi Eesti suurima panga ülesehitamisel ja rahvusvahelistumisel.

„Minu jaoks on juhtimine tegevuste kogum, et aidata oma meeskonnal võetud eesmärgid saavutada," on Hansapanga juht ja Silmapaistev Noor Eestlane 2011 Erkki Raasuke. "Juhiks olemine tähendab oma inimeste teenimist ja nende saavutustele kaasaaitamist.“

Temalt on ajakirjanduses ilmunud mitmeid artikleid Eesti ja Baltikumi majandusest ja rahandusest samuti on ta sõna võtnud Euro teemal. Erkki Raasukest võib pidada üheks Eesti arvamusliidriks pangandusvaldkonnas.

Märt Agu väljapaistvamateks saavutusteks on 2011 XI noorte Laulu- ja tantsupeo idee autor ja tantsupeo kunstiline juht, pealavastaja; 2010 Kalevi Võimlemispeo, II CSIT mängude avagaala idee autor ja pealavastaja, 2010 II Meeste tantsupidu „Elementaalne“ Erirühmaliigi juht, lavastaja ja koreograaf ning Tallinna Tantsuakadeemia asutamine.

Rapla korvpallikooli tegevjuht-treener ja Rapla korvpallivõistkonna Piimameister Otto mänedžer Jaak Karp on viinud ühe väikese linna ühe korvpalli meeskonna nii kõrgele – Eesti meistriliigasse.

 

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
20. September 2011, 13:57
Otsi:

Ava täpsem otsing