• Jaga lugu:

  Asi pole päris nii nagu Annus räägib

  Ma arvan, et see päris nii pole nagu ettevõtja Toomas Annus räägib, kommenteeris Äriplaani konverentsil esinenud Annuse süüdistusi kapo ja prokuratuuri aadressil riigikogu õiguskomisjoni aseesimees ja endine siseminister Kalle Laanet.

  "Meil mõistetakse kohut nii nagu ühes õigusriigis kohane. Kui kohtuprotsess on lõppenud, siis saame ka mingeid järeldusi teha, enne on neid väga raske teha," lausus Laanet. 
  "Ma olen seisukohal, et Eesti on arenenud täna sellisesse etappi, kus suudetakse olla piisavalt objektiivsed ja suudetakse isiklikud ambitsioonid kõrvale jätta. Tegemist on nii paljude erinevate institutsiooniga, kes uurimist läbi viivad. Ma arvan, et see päris nii pole nagu ettevõtja Annus räägib," ütles Laanet. Ta lisas, et saab Annusest aru, sest ettevõtja on saanud tõeliste väntsutuste osaliseks.
  "Aga täna mina ei julge küll hinnangut anda, kas Toomas Annus on oma väljaütlemistes objektiivne või mitte. Paljud klassikud on öelnud, et õiguse mõistmine ei pea olema õiglane, vaid ta peab ka näima õiglane. See, kes on süüdi mõistetud ka kõige kõrgemas kohtus, see on alles siis süüdi. Seniajani on kõik spekulatsioonid," sõnas Laanet.
   
  Autor: Aivar Hundimägi, Kaisa Gabral
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Juhan Aguraiuja: viis taastuvenergia trendi, millel silm peal hoida
Taastuvenergia ei tähenda ammu enam ainult päikest, tuult ja biomassi – uute tehnoloogiate kõrval vaadatakse senistele lahendustele otsa uue ja värskema pilguga. Danpower Eesti juht Juhan Aguraiuja toob välja viis olulist taastuvenergia trendi.
Taastuvenergia ei tähenda ammu enam ainult päikest, tuult ja biomassi – uute tehnoloogiate kõrval vaadatakse senistele lahendustele otsa uue ja värskema pilguga. Danpower Eesti juht Juhan Aguraiuja toob välja viis olulist taastuvenergia trendi.
Nasdaq ainukesena napis plussis
Peale väga edukat juulit langesid nii S&P 500 kui ka Dow Jones augusti esimesel kauplemispäeval, vaid Nasdaq suutis välja võidelda napi kasvu, vahendab Yahoo Finance.
Peale väga edukat juulit langesid nii S&P 500 kui ka Dow Jones augusti esimesel kauplemispäeval, vaid Nasdaq suutis välja võidelda napi kasvu, vahendab Yahoo Finance.
T1 alghind on isegi suurima võlausaldaja arvates liiga kõrge
Pealinna uusim kaubanduskeskus T1 läks võlgade katteks 85 miljoni euro eest oksjonile, kuid isegi suurim võlausaldaja leiab, et sellise hinnaga ostjat ei tule.
Pealinna uusim kaubanduskeskus T1 läks võlgade katteks 85 miljoni euro eest oksjonile, kuid isegi suurim võlausaldaja leiab, et sellise hinnaga ostjat ei tule.
Nordica sai iseseisvaks lennufirmaks
Nordic Aviation Groupi kuuluv Nordica teatas, et alustab tegevust iseseisva lennuettevõttena ja teeb täna oma nime alt esimesed regulaarlennud.
Nordic Aviation Groupi kuuluv Nordica teatas, et alustab tegevust iseseisva lennuettevõttena ja teeb täna oma nime alt esimesed regulaarlennud.