Sampo internetipangas pikaajalisi hoiuseid enam teha ei saa

Romet Kreek 04. oktoober 2011, 16:32

Alles hiljuti oli Sampo Pangas võimalik internetipangas avada kahe-, kolme- ja nelja-aastaseid hoiuseid. Nüüd on see minevik, kuna Sampo Pank lõpetas internetipangas pikaajaliste hoiuste tegemise võimaluse.

Küll aga pakub pank 1,5 aastaseid ja pikemaid hoiuseid kallimates panganduskanalites nagu pangakontorites ja telefonipangas.

„Hoiuste tähtaegade pakkumisel lähtume kliendi ootustest ja kasu vaatepunktist, vastas Sampo Panga personaal- ja jaepanganduse direktor Tõnu Vanajuur küsimusele, kas eesmärk on saada klient kontorisse nõustaja juurde, kes pakuks tähtajalise hoiuse asemel alternatiivina kundele muid lahendusi nagu investeerimishoiuseid ja investeerimisfonde. „Tänaste madalate intressimäärade keskkonnas, peab suur osa klientidest pikaajaliselt hoiustamist ebamõistlikuks ning taoliste hoiuste osakaal kõikidest panga hoiustest väheneb kiiresti. Näiteks, Sampo Panga eurohoiuste üldmahust on hetkel vaid 1,4% pikema hoiuperioodiga kui 1,5 aastat. Seetõttu oleme otsustanud pakkuda klientidele hoiustamist perioodidele üle 1,5 aasta individuaalselt. Klient võib alati pöörduda panga esindusse või oma personaalse halduri juurde ning talle pakutakse intressimäär vastavalt hoiustatavale summale, valuutale ja perioodile. Sampo Pank arvestab klientide individuaalsete soovidega ning pakub võimalust hoiustada erinevatele perioodidele enam kui kahekümnes valuutas." 

Pangati on tähtajaliste hoiuste pakkumine nii tähtaegade kui valuutade osas väga erinev. Nordea Pangas saab teha kuni 12 kuuseid tähtajalisi hoiuseid, Swedbankis kuni viieaastaseid ja SEB kuni 3aastaseid.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
04. October 2011, 16:32
Otsi:

Ava täpsem otsing