• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Sampo internetipangas pikaajalisi hoiuseid enam teha ei saa

  Alles hiljuti oli Sampo Pangas võimalik internetipangas avada kahe-, kolme- ja nelja-aastaseid hoiuseid. Nüüd on see minevik, kuna Sampo Pank lõpetas internetipangas pikaajaliste hoiuste tegemise võimaluse.

  Küll aga pakub pank 1,5 aastaseid ja pikemaid hoiuseid kallimates panganduskanalites nagu pangakontorites ja telefonipangas.
  „Hoiuste tähtaegade pakkumisel lähtume kliendi ootustest ja kasu vaatepunktist, vastas Sampo Panga personaal- ja jaepanganduse direktor Tõnu Vanajuur küsimusele, kas eesmärk on saada klient kontorisse nõustaja juurde, kes pakuks tähtajalise hoiuse asemel alternatiivina kundele muid lahendusi nagu investeerimishoiuseid ja investeerimisfonde. „Tänaste madalate intressimäärade keskkonnas, peab suur osa klientidest pikaajaliselt hoiustamist ebamõistlikuks ning taoliste hoiuste osakaal kõikidest panga hoiustest väheneb kiiresti. Näiteks, Sampo Panga eurohoiuste üldmahust on hetkel vaid 1,4% pikema hoiuperioodiga kui 1,5 aastat. Seetõttu oleme otsustanud pakkuda klientidele hoiustamist perioodidele üle 1,5 aasta individuaalselt. Klient võib alati pöörduda panga esindusse või oma personaalse halduri juurde ning talle pakutakse intressimäär vastavalt hoiustatavale summale, valuutale ja perioodile. Sampo Pank arvestab klientide individuaalsete soovidega ning pakub võimalust hoiustada erinevatele perioodidele enam kui kahekümnes valuutas." 
  Pangati on tähtajaliste hoiuste pakkumine nii tähtaegade kui valuutade osas väga erinev. Nordea Pangas saab teha kuni 12 kuuseid tähtajalisi hoiuseid, Swedbankis kuni viieaastaseid ja SEB kuni 3aastaseid.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tegelikult oleme me eriolukorras – käitugem siis vastavalt
Meile on jäetud praeguses koroonakriisis suhteliselt palju vabadust, kuid kui me sellega paremini ümber käima ei hakka, siis võib-olla mitte lõpmatuseni, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Meile on jäetud praeguses koroonakriisis suhteliselt palju vabadust, kuid kui me sellega paremini ümber käima ei hakka, siis võib-olla mitte lõpmatuseni, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Dow Jones lõpetas nädala ajaloolise tipptulemusega
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Reklaamimüügi TOPi võitja: olime valmis suuremaks kukkumiseks
Äripäeva reklaamimüügi TOPi võitis Postimees Grupp, mille müügidirektori Taavi Lätti sõnul oldi eelmisel aastal valmis suuremaks kukkumiseks, kuna reklaamimüük sai koroonakriisist tugevalt pihta.
Äripäeva reklaamimüügi TOPi võitis Postimees Grupp, mille müügidirektori Taavi Lätti sõnul oldi eelmisel aastal valmis suuremaks kukkumiseks, kuna reklaamimüük sai koroonakriisist tugevalt pihta.
Fotod: varju hoidnud ERIALi niiditõmbajad astusid kohtu ette
Kohe algab Hoiu-laenuühistuga ERIAL seotud isikute kriminaalasjas esimene sisuline arutelu.
Kohe algab Hoiu-laenuühistuga ERIAL seotud isikute kriminaalasjas esimene sisuline arutelu.