Anne Oja • 6. oktoober 2011 kell 12:42

Radissoni uus omanik teeb ümberehituse

EVENT Hotel Group omandas 280 numbritoaga Radisson Blu hotelli ja sellega külgneva ärihoone Tallinnas, teatas hotelligrupp.

Radisson Blu jätkab sama nime all, kuid EVENT Hotel Groupi juhtimisel.

Radissoni ostule aitasid kaasa Eesti astumine Euroopa Liitu, ligi 10 täiendava lennuliini avamine, Tallinna valimine Euroopa 2011. aasta kultuuripealinnaks ning Venemaa turistide arvu märkimisväärne kasv, kommenteeris EVENti juht Anders Braks tehingu tagamaid.

Uus omanik plaanib Radissoni ulatuslikku renoveerimist ning luksnumbrite arvu suurendamist.

EVENT opereerib 47 hotelli Saksamaal ja Rootsis. Möödunud aastal müüs hotelligrupp maha 50 hotelli Prantsusmaal. Nüüd lisandusid portfelli 14 Radisson Blu ja Park Inn by Radisson kaubamärgi all töötavat hotelli.

Hetkel kuum