Indrek Kald • 11. oktoober 2011 kell 8:06

Reform ei saanud III kvartalis ettevõtjailt annetusi

Sarnaselt teisele kvartalile ei saanud Reformierakond ka kolmandas kvartalis ettevõtjailt suuri annetusi.

Erakonnale laekus kolmandas kvartalis riigieelarvest tulnud toetuse, liikmemaksude ja eraisikute annetustena 458 116  eurot. Eraisikute annetustena sai reformipartei 16 718 eurot, toetusena riigieelarvest  440 558 eurot ning liikmemaksuna koguti 746 eurot.

Eraisikuist olid suurimateks annetajateks erakonna liikmed Imre Sooäär 6544 euro, Andrei Korobeinik 3824 euro ja Margus Hanson 3000 euroga.

Tänavu esimeses kvartalis toetasid ettevõtatest Reformierakonda teiste seas Viljar Arakas, Märt Vooglaid, Tauno Tuula, Viktor Siilats, Toomas Luman, Joakim Helenius, Rain Lõhmus, Mati Polli, Neinar Seli ja Kaido Jõeleht.

Hetkel kuum