• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  USA börs: investorid jäid tagasihoidlikuks

  USA börsiindeksid liikusid täna kergete tõusude ja languste vahel kui oodati Slovakkia EFSF-i hääletustulemusi ning investorid jäid ettevaatlikuks enne alumiiniumitootja Alcoa 3. kvartali tulemusi.

  Dow Jones: 11416   -17   -0,15%
  Nasdaq: 2583   +17   +0,66%
  S&P 500: 1196   +1   +0,05%
  GlobalDow: 1810   +6   +0,35%
  Dow Jones Industrial Average suurimad tõusjad olid Alcoa: 10,30 (+2,08%) ja Caterpillar: 80,66  (+1,93%). AT&T langes: 28,77 (-1,37%). CBOE Volatiilsusindeks VIX, mis mõõdab börside hirmumeeleolusid lõpetas päeva pisut alla 33.
  Täna ei jõutud Slovakkias kokkuleppele EFSF-i hääletuse osas, kui parlament lükkas tagasi laienemise kava. Slovakkia finantsminister ootab, et EFSF-i kava võetakse vastu selle nädala jooksul.
  Alcoa teatas 3. kvartali tulemused peale börsipäeva lõppu. Alumiiniumitootja kasum oli nõrgem, kuid käive ületas analüütikute ootusi. Alcoa teatas, et teenis 15 senti aktsia kohta, eelmine aasta samal ajal teenis 9 senti. Analüütikuid olid oodanud 22 senti aktsia kohta. Alcoa käive kasvas 6,42 miljardi dollarini, võrreldes 5,28 miljardiga möödunud aasta 3. kvartaliga. Alcoa aktsia kukkus järelturul 3%
  Goldman Sachsi aktsia tõusis pool protsenti pärast seda kui Citigroup kärpis Goldmani 3. kvartali tulemust. Goldman Sachs: 96,70 (+0,58%).
  Autorendi teenust pakkuva Dollar Thrifty aktsia kukkus 2%, makstes 59,19 dollarit pärast seda kui ettevõte teatas, et ülevõtmine Hertz Globali poolt jääb ära.
  99 Cents Only Stores rallis üle 4% kui jaekaubandusettevõte teatas, et ostetakse 1,6 miljardi dollari eest Ares Managementi ja Canada Pension Plan Investment Boardi poolt.
  Toorainete hinnad näitasid kergeid muutusi kui investorid ootasid Slovakkia hääletust ja Alcoa 3. kvartali tulemust. U.S sweet toornafta: 85,16 (-0,36%); kuld: 1668 (-0,19%); hõbe: 32,205 (+0,73%); Londoni brent toornafta: 110,35 (+1,28%).
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Urmas Villmann: parim reklaamikanal on Lasnamäe kanal
Telereklaami eest saab minna kööki võileiba tegema, digireklaami vastu aitab AdBlock, autos kõlavast tüütust raadioreklaamist päästab üks nupuvajutus. Aga välireklaami eest on raske põgeneda, kirjutab loovagentuuri Kontuur Leo Burnett loovjuht, partner ja juhatuse liige Urmas Villmann Äripäeva teemaveebis Bestmarketing.ee.
Telereklaami eest saab minna kööki võileiba tegema, digireklaami vastu aitab AdBlock, autos kõlavast tüütust raadioreklaamist päästab üks nupuvajutus. Aga välireklaami eest on raske põgeneda, kirjutab loovagentuuri Kontuur Leo Burnett loovjuht, partner ja juhatuse liige Urmas Villmann Äripäeva teemaveebis Bestmarketing.ee.
Dow ja S&P 500 tõusid uute rekorditeni
Dow Jonesi ja S&P 500 indeksid tõusid täna uute rekorditeni, tulemuste hooajal saab see nädal olema hooaja üks aktiivsemaid, vahendab Reuters.
Dow Jonesi ja S&P 500 indeksid tõusid täna uute rekorditeni, tulemuste hooajal saab see nädal olema hooaja üks aktiivsemaid, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: aina uusi turge vallutav Eesti pank
Äripäeva raadio teisipäevases hommikuprogrammis käsitletakse teemasid finantsmaailmast hambaravini.
Äripäeva raadio teisipäevases hommikuprogrammis käsitletakse teemasid finantsmaailmast hambaravini.
Majutusasutuste kogemused hullude klientidega: poissmehed leiavad alati vahukustuti üles
Mustjõe Kõrtsitalu perenaine Evika Eljas ja Go Hotel Shnelli hotellijuht Alver Pupart meenutasid saates "Turismitund" kogemusi raskete klientidega. "Vahel astub mõni inimene läbi seina ka," muigas Pupart.
Mustjõe Kõrtsitalu perenaine Evika Eljas ja Go Hotel Shnelli hotellijuht Alver Pupart meenutasid saates "Turismitund" kogemusi raskete klientidega. "Vahel astub mõni inimene läbi seina ka," muigas Pupart.