• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  USA börs: ebaühtlane päev, pangad langesid

  USA börside aktsiad lõpetasid kõikuva kauplemispäeva eemal päevastest põhjadest, kuid investorid jäid valvsaks finantssektori suhtes peale JPMorgani 3. kvartali tulemusi, samuti tekitasid ebakindlust Hiina majandusnäitajad.

  Dow Jones: 11478    -41    -0,35%Nasdaq: 2620    +16    +0,60%S&P 500: 1204    -4    -0,30%GlobalDow: 1826    -12    -0,68%
  Dow Jones Industrial Average langust juhtisid Bank of America: 6,22 (-5,47%) ja JPMorgan: 31,60 (-4,82%). Intel oli suurim tõusja: 23,39 (+1,17%). S&P 500 sektoritest langes enim finants, suurim tõusja oli tehnoloogiasektor. CBOE volatiilsusindeks VIX, mis mõõdab börside hirmumeeleolusid kauples üle 30.
  Finantssektori 3. kvartali tulemuste hooaeg sai täna nõrgema kui oodatud stardi. JPMorgani 3. kvartali kasum langes 4%. Teised suurpangad langesid selle uudise peale järsult. Citigroup: 27,64 (-5,34%); Morgan Stanley: 15,14 (-4,42%); Goldman Sachs: 96,15 (-2,99%); Wells Fargo: 26,12 (-3,08%).
  Research in Motion, kelle Blackberryde sideteenus oli kolm päeva häiritud, teatas täna, et probleem on lahenemas ning side peaaegu täielikult taastunud. Research in Motioni aktsia: 23,61 (-1,13%).
  Netflixi aktsia tõusis 3% pärast 4-aastast tehingut CW Networksiga. Netflixi aktsia: 117,01 (+2,98%).
  PetSmarti aktsia rallis kui lemmikloomade tooteid ja teenuseid pakkuv ettevõte tõstis enda selle aasta puhaskasumi väljavaadet. PetSmart: 44,86 (+1,86%).
  Google teatas enda 3. kvartali tulemused peale börsipäeva lõppu. Internetihiiglase kasum ja käive ületasid ootusi. Google teenis 3. kvartalis kasumit 9,72 dollarit aktsia kohta, võrreldes 7,64 dollariga möödunud aasta samal ajal. Puhaskasum tõusis 2,73 miljardi dollarini, võrreldes 2,17 miljardiga. Käive kasvas 37% ehk 7,51 miljardi dollarini, võrreldes 5,48 miljardiga aasta varem. Analüütikud olid oodanud, et Google teenib 8,74 dollarit aktsia kohta ning käibeks 7,22 miljardit.
  „Jõulud saabusid Google’i aktsionäridele varakult,” ütles Colin Gillis, BGC Partners-i analüütik, lisades, et digitaalne majandus püsib tugevana.
  Google aktsia, mis lõpetas kauplemispäeva 558 dollarit aktsia kohta, tõustes päevasiseselt 1,9%, tõusis peale 3. kvartali tulemusi järelturul 598 dollarini.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Enefiti börsikell kuulutab Eesti väikeaktsionäri triumfi
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Erootikapood loobus börsiplaanidest Omanik: me ei sobitu oma harimata juhatusega börsile
Tallinna börs teatas täna, et erootikapoode Hot Lips opereeriv HC Pro AS on otsustanud börsiletulekust loobuda. Ettevõtte juhi ja omaniku Timo Juhani Majuri sõnul selgus, et lisakapitali neil siiski vaja ei ole, samuti tekkis tal tunne, et nad ei sobi börsile.
Tallinna börs teatas täna, et erootikapoode Hot Lips opereeriv HC Pro AS on otsustanud börsiletulekust loobuda. Ettevõtte juhi ja omaniku Timo Juhani Majuri sõnul selgus, et lisakapitali neil siiski vaja ei ole, samuti tekkis tal tunne, et nad ei sobi börsile.
Kriis ajas töötu Siiri Sisaski seenele: müüsin kontserditel salateid ja moose
Vabakutseline muusik ja laulja Siiri Sisask rääkis Äripäeva raadiosaates "Edukad naised", kuidas hakkas koroona-ajal talveks raha koguma hoidiseid müües.
Vabakutseline muusik ja laulja Siiri Sisask rääkis Äripäeva raadiosaates "Edukad naised", kuidas hakkas koroona-ajal talveks raha koguma hoidiseid müües.
Miks minilao kasutamine on kasvav trend ja millal sina võid miniladu vajada?
Mis on pildil oleval cafe racer mootorrattal pistmist minilaoga? Nii mõndagi. Mõlema juured ulatuvad 60ndate algusesse – ühel Inglismaale, teisel USA-sse. Seotus seisneb aga ka selles, et minilaod on muuhulgas sobilikud motohuvilistele rataste ja muude hobitarvikute hoiustamiseks. Milleks veel miniladusid kasutatakse ja miks see on kasvav turg?
Mis on pildil oleval cafe racer mootorrattal pistmist minilaoga? Nii mõndagi. Mõlema juured ulatuvad 60ndate algusesse – ühel Inglismaale, teisel USA-sse. Seotus seisneb aga ka selles, et minilaod on muuhulgas sobilikud motohuvilistele rataste ja muude hobitarvikute hoiustamiseks. Milleks veel miniladusid kasutatakse ja miks see on kasvav turg?