• Jaga lugu:

  Halvad uudised värvisid Euroopa börsid punaseks

  Euroala otsustajatel on raskusi IMFile laenu kokkuklappimisega.

  Deutsche Telekomi aktsia langes 1,6 protsenti, 8,766 eurole. Turujuttude järgi on AT&T loobunud 39 miljardi dollarilisest pakkumisest T-Mobile USA ostmiseks.
  Fresenius Medical Care langetas selle aasta käibeprognoosi. Aktsia hind langes 1,4 protsenti, 50,42 eurole.
  Ühendkuningriikide suuruselt teine ravimitootja AstraZeneca teatas, et kasum tuleb prognoosivahemiku alumisse äärde. Aktsia hind langes 3,1 protsenti, 2858,5 pennile.
  „Euroopas võib majandussurutis oluliselt süveneda, mis muudab kriisi veel hullemaks,“ ütles Credit Suisse Private Bankingu Suurbritannia analüüsijuht Michael O’Sullivan. „See on ala, mida ei ole võib-olla Brüsselis märgatud.“
  Ühendkuningriigi aktsiaturg on langenud 0,5 protsenti, Saksamaa 0,1 protsenti, Prantsusmaa 0,2 protsenti, Šveits 0,3 protsenti. Hispaania aktsiaturg on tõusnud 0,1 protsenti ja Itaalia 0,2 protsenti. Taani aktsiaturg langes 0,1 protsenti, Soome 0,2 protsenti, Norra 0,1 protsenti ja Rootsi 0,4 protsenti.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Merli Üle: tänane lumehelbeke hindab samu väärtusi mida su enda laps
Midagi on pildil valesti, kui peame jätkuvalt rääkima juhtidest, kelle jaoks on noorte, nn lumehelbekeste, juhtimine peavalu. Kes siis muutustele tegelikult vastu sõdib? Ehk oleks viimane aeg õppida uusi trikke, pakub Elisa äriarenduse valdkonna juht Merli Üle.
Midagi on pildil valesti, kui peame jätkuvalt rääkima juhtidest, kelle jaoks on noorte, nn lumehelbekeste, juhtimine peavalu. Kes siis muutustele tegelikult vastu sõdib? Ehk oleks viimane aeg õppida uusi trikke, pakub Elisa äriarenduse valdkonna juht Merli Üle.
Tallinna börsil ei langenud täna ükski aktsia
Tallinna börsil olid pankade aktsiad täna pärast eile toimunud järsku langust taastumas ning ühtegi kukkujat kohalikul börsil ei olnud.
Tallinna börsil olid pankade aktsiad täna pärast eile toimunud järsku langust taastumas ning ühtegi kukkujat kohalikul börsil ei olnud.
Raadiohommikus: vaktsiinid, koroonapassid ja kiiresti lähenev sügis
Reedel teeme Äripäeva hommikuprogrammis juttu koroonavõitlusest. Kolmas laine on alanud, poliitikud püüavad kiirendada vaktsineerimist ja mõelda samal ajal välja plaane, kuidas ei peaks sulgema koole ning hoida avatuna majandust. Kuulame endiste sotsiaalministrite seisukohti, mida on seni tehtud hästi-halvasti ja mis piiranguid võiks oodata. Samuti helistame haridus- ja teadusministrile Liina Kersnale, et uurida, kuidas siis ikkagi korraldatakse sügisest koolielu.
Reedel teeme Äripäeva hommikuprogrammis juttu koroonavõitlusest. Kolmas laine on alanud, poliitikud püüavad kiirendada vaktsineerimist ja mõelda samal ajal välja plaane, kuidas ei peaks sulgema koole ning hoida avatuna majandust. Kuulame endiste sotsiaalministrite seisukohti, mida on seni tehtud hästi-halvasti ja mis piiranguid võiks oodata. Samuti helistame haridus- ja teadusministrile Liina Kersnale, et uurida, kuidas siis ikkagi korraldatakse sügisest koolielu.
Suured väikesed: kuidas sündis Läti esimene ükssarvik Uus lugude sari!
Läti oli viimane riik Euroopas, mille Facebook vallutas. Iga pool mujal murdusid kohalikud sotsiaalmeedia kanalid – nagu meie rate.ee – uue ja seksikama Facebooki ees, aga Läti oma ühismeedia Draugiem.lv osutas visa vastupanu.
Läti oli viimane riik Euroopas, mille Facebook vallutas. Iga pool mujal murdusid kohalikud sotsiaalmeedia kanalid – nagu meie rate.ee – uue ja seksikama Facebooki ees, aga Läti oma ühismeedia Draugiem.lv osutas visa vastupanu.