• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Rimi: võidab jaekauplus, kes arvestab inimeste vajadustega

  Innovatsioon on vajalik, kuid sellest olulisem on inimeste väärtustamine, tõdes Rimi Eesti Foodi juht Anders Torell.

  Täna Rimi jaekaubanduse visioonikonverentsil esinenud Torelli sõnul on innovatsioonil jaekaubanduses, nagu ka paljudes teistes valdkondades, oluline roll. Innovatsiooni rakendamisel tuleb aga silmas pidada nii klientide kui ka töötajate vajadusi.
  „Jaekaubandusettevõtete võidujooksus ei võida see, kes avab kõige enam uusi kauplusi, vaid ettevõte, kes oskab arvestada inimeste vajaduste ja soovidega,“ sõnas Torell. „Pean võrdselt silmas nii ettevõtte töötajaid kui kliente,“ täiendas ta.
  „Jaekaubanduselt ootavad kliendid eelkõige just nende vajadustest juhitud sortimenti neile sobivas asukohas ja kiiret teenindust. Täna on ostjad muutunud palju nõudlikumaks kui aastaid tagasi. Selleks, et klient sooviks kauplusse tagasi tulla, on oluline pakkuda pidevalt head teenindust,“ sõnas Torell.
  Tema arvates mängivad võtmerolli jaeketi töötajad, kes klientidega vahetult kokku puutuvad. „Tööandja ülesandeks jääb, et töötajad usuksid ettevõtte väärtustesse ja oleksid valmis endast parimat andma. Ettevõtjal võivad ju olla säravad ideed, kuid kui töötajad neisse ei usu, ei jõua need ka klientideni.“
  Rimi Eesti Food pakub Eestis tööd üle 2800 inimesele 84 kaupluses. Rimi Eesti Foodi turuosa on 18,5 %. 
  Loe Rimi visioonikonverentsil räägitust ka Äripäeva teemaveebist kaubandus.ee.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Eva Truuverk: Eestist võiks saada rohepöörde Silicon Valley
Kui me tahame ühiskonda järgmisele tasemele tõsta, peame leidma uue mudeli, mis soodustaks arengut ning mille tulemusena looduskeskkond on hoitud ja taastatud, kirjutab arvamuskonkursi Edukas Eesti toetaja, Rohetiigri eestvedaja Eva Truuverk.
Kui me tahame ühiskonda järgmisele tasemele tõsta, peame leidma uue mudeli, mis soodustaks arengut ning mille tulemusena looduskeskkond on hoitud ja taastatud, kirjutab arvamuskonkursi Edukas Eesti toetaja, Rohetiigri eestvedaja Eva Truuverk.
Börs: Dow Jones tõusis kaheksa kuu kiireimas tempos
USA aktsiaturgudel oli neljapäeval korralik tõus ning investorid kasutasid omikronitüve murest tekkinud langust ostmiseks, vahendab Reuters.
USA aktsiaturgudel oli neljapäeval korralik tõus ning investorid kasutasid omikronitüve murest tekkinud langust ostmiseks, vahendab Reuters.
Volkswageni autotarkvaraettevõte muudab oma äristrateegiat Eestis
Volkswagen Grupi tarkvaraalaseid kompetentse koondav ettevõte CARIAD SE muudab oma strateegiat ja äritegevuse fookust Eestis. Selle tulemusel hakkab CARIAD Estonia haldama kõiki ettevõtte rahvusvahelisi tütarettevõtteid.
Volkswagen Grupi tarkvaraalaseid kompetentse koondav ettevõte CARIAD SE muudab oma strateegiat ja äritegevuse fookust Eestis. Selle tulemusel hakkab CARIAD Estonia haldama kõiki ettevõtte rahvusvahelisi tütarettevõtteid.
Madis Toomsalu võimalikust kriisist kinnisvaras: juba tasub karta
„Juba tasub karta,“ ütles LHV Grupi juht Madis Toomsalu kinnisvaraturult terendavaid kriisimärke hinnates. Eelmine kinnisvarakriis tema sõnul küll ei kordu, kuid märke uue krahhini viivast on turul küll.
„Juba tasub karta,“ ütles LHV Grupi juht Madis Toomsalu kinnisvaraturult terendavaid kriisimärke hinnates. Eelmine kinnisvarakriis tema sõnul küll ei kordu, kuid märke uue krahhini viivast on turul küll.